Foto-excursie Ardennen - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteiten FE

Foto-excursie de Ardennen:
Zo dichtbij en toch zo wild: de Ardennen staan garant voor een prachtige dag fotoplezier in natuur zoals we die in Nederland niet kennen: steile hellingen, snel stromende bergriviertjes en watervallen. Deze excursie vindt plaats in de mooiste regio van de Ardennnen.De excursie vindt plaats in heuvelachtig terrein. Je leert stromend water te fotograferen. Er zijn bijzonder herfstkleuren.
Stromend water, hoe leg je dat nu vast? Op je smartphone staan meestal prachtige voorbeelden. We gaan je in deze excursie verschillende trucs aanleren waarmee je het 'stromende water effect' kunt bereiken. En dat in de mooiste omgeving die je je voor kunt stellen.
We bevinden ons tijdens deze excursie namelijk in het gebied van de valleien van Ninglinspo, Chefna en Amblève. Om te genieten van het wat grotere gebied, nemen we de hele dag voor deze excursie. De totale tocht is 15 kilometer (in 10 uur - dus volop fotografeertijd...). En wij zorgen voor een picknick in het veld.

Opmerking: we bieden ook een technische workshop in dezelfde regio aan: Landschapsfotografie en HDR techniek. Alle info vind je hier>

Data en locatie:
Data: zie bij het aanmeldformulier op deze pagina.
Kosten: deze excursie kost € 99 (incl. BTW) of 3 credits per persoon (vanaf 2 personen € 5,00 korting p.p.) incl. koffie / thee

Inbegrepen: maaltijd (picknick in het veld)

Voor inschrijving kun je het formulier hieronder gebruiken.

De excursies vindt plaats in de regio
Aywaille (België). De exacte startlocatie wordt kort voor de excursie bekendgemaakt.

.Extra lange excursie & picknick inbegrepen.

Rob verkent het mooie gebied van de Ninglinspo en omgeving

Eenmalige inschrijver
PLUS / EXTRA / TOP-deelnemer van Wild van Natuur

Foto-excursie de Ardennen | 24 maart 2018 | 6.15 -16.00 uur | €99


Tip


1
2
3

Ja
Nee
Ja
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu