Activiteiten overzicht - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteiten
De Veluwe is een enorm gebied. Lopend kun je slechts een klein gedeelte zien. Daarom bieden we nu een Veluwe-excursie aan per fiets. Het aantal plaatsen waar we dan kunnen fotograferen wordt veel groter. Op de Veluwezoom ligt een fantastisch netwerk aan fietspaden. Bij de excursie van 7 april 2018 maken we daar dankbaar gebruik van. Je gebruikt je eigen fiets of je kunt een fiets huren bij het bezoekerscentrum waar de excursie start (kosten ongeveer 10 euro).
Meer informatie en inschrijven>
De bronst is een fotogeniek evenement. Maar elk jaar lijkt het drukker te worden op de Veluwe. In 2018 organiseren we op een supermooie locatie in Denemarken een excursie waar je erg dicht bij de bronstige herten kunt komen. Heel anders als op de Veluwe: de Veluwe is fotogeniek, Denemarken is adembenemend! Je kunt in een hotel, een camping of je eigen camper. Je kunt kiezen uit een twee- of vierdaagse excursie.
Drie dagen ondergedompeld worden in pure natuur(foto)beleving - op de Hoge Veluwe. Je kunt kamperen in het park of in een hotel te verblijven in de buurt. Deels te voet, deels op de fiets kom je op de allermooiste delen van het nationale park. Ontmoetingen met edelhert, everzwijn, moeflon en ree zijn waarschijnlijk. Op de mooiste plekken nemen we de tijd voor fotografie. En omdat de excursieleider zelf een bevlogen fotograaf is krijg je volop fototips.
Meer informatie en inschrijven>
In de herfst is er in de Ardennen (België) een kleurenspektakel zonder weerga: je kunt het direct vergelijken met de Indian Summer in Canada. Eén deel van de 'truc' is op het juiste moment op de juiste plek zijn: dat doen we met deze excursie.
Het tweede deel is de juiste opnametechniek gebruiken: dat leren we je daar...
En het laatste deel is de juiste nabewerking: en dat laten we je zien (en de reader krijg je mee naar huis)...
Lees meer>

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu