Over de excursieleider - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud
Excursieleider Rob Dijkstra
Mijn naam is Rob Dijkstra, ik ben de oprichter van WILDVanNATUUR.
Ik beschouw mezelf als een 'digital nomad', iemand die - met gebruik van moderne technologie - de wereld om zich heen verkent. Ik sta daarbij open voor verwondering over de schoonheid en veerkracht van de natuur.

Als 'digital nomad' gebruik ik technologie die voor iedereen beschikbaar is: ik navigeer in de natuur met GPS, gebruik een lichte - maar veelzijdige - digitale camera en moderne outdoormaterialen waaronder een kampeeruitrusting, snorkelmateriaal, klimset en een kayak die allemaal samen in de bagageruimte van mjn auto passen. Draagbaarheid en mobiliteit zijn voor mij belangrijke voorwaarden. Mijn uitrusting past bij mijn werkstijl.  
filmfragment embedded vanaf vimeo
Ik kom op heel bijzondere plaatsen die vaak ook nog eens verrassend bereikbaar zijn. In het uitgebreide  WILDvanNATUUR excursieprogramma deel ik de verwondering en mijn mooiste persoonlijke ervaringen met natuurliefhebbers en fotografen. Onze excursies vinden plaats op maximaal één dag afstand rijden: in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken.

Vrijwel al onze excursies vinden plaats in openbaar toegankelijk terrein.  Dat betekent dat jij - na deelname aan een excursie - er op eigen gelegenheid kunt terugkeren.  En dát raden we al onze deelnemers aan: ga er - na de excursie - ook zelf op uit,  zo vaak als je kunt en leer het gebied zo goed mogelijk kennen. Je hoeft geen dure reizen te maken om op magische plekken te komen.  De natuur om ons heen is geweldig - als je je ogen er maar voor opent.

Ik nodig je hartelijk uit om kennis te komen maken met WILDvanNATUUR. Bezoek ook onze Facebookpagina>, Instagrampagina> en ons Youtubekanaal>
Rob's aktiviteiten van de afgelopen 10 jaar...
productmanager Amerikaans video-editing bedrijf (Pinnacle Systems - fabrikant van o.a. Avid en Pinnacle Studio)
freelancer voor Zoom, Sony, Adobe, Magix, Panasonic en CameraTools, Cameraland, Photofacts Academy
presentator van de Zoom DVD 'filmen met de spiegelreflex'
technisch instructeur videotechniek aan diverse Fotonica opleidingen (o.a. A12 in Ede)
docent videotechniek aan ROC Koning Willem I in den Bosch
professioneel fotograaf (specialisme: huwelijksfotografie / uitvaartfotografie)spreker op o.a. Zoom Experience, Sony Foto- en Video Experience, Fotodagen, etc.
docent College of Multimedia
docent op diverse volksuniversiteiten
organisator fotoreis Madeira
gastdocent inHolland
onafhankelijk filmmaker (passie: natuur dichtbij)
organisator excursies voor Landschap vzw, CameraLand en CameraTools
presentator meerdere onlinecurussen (Photofacts Academy>)

Terug naar de inhoud