Info over Wild van Natuur - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

WELKOM bij het exclusieve activiteitenprogramma voor natuurfotografen, in samenwerking met CameraLand en Landschap vzw.

WILDvanNATUUR biedt een uitgebreid scala van foto-activiteiten. Iedereen kan meedoen: beginnende of gevorderde fotografen, filmers, fotoclubs en iedereen die het wel eens wil uitproberen.
Excursieleider Rob Dijkstra vat het zelf kort en krachtig samen: "ík breng je naar de plek waar je wilde dieren kunt ontmoeten..."
Het programma biedt je mogelijkheden om het hele jaar buiten actief in de natuur te zijn: zo zijn er winterexcursies in de Belgische Hoge Venen (met sneeuwgarantie), wildexcursies te voet, per fiets of comfortabel in een auto op de Veluwe. We bezoeken ook relatief onbekende gebieden zoals de Gelderse Poort, misschien wel het onbekendste en wildste stuk natuur van Nederland met bevers, aalscholvers, wilde paarden en ruige ruimte waar je vrij mag struinen.....

Bekijk ons impressie-fotoalbum eens.
En natuurlijk zijn we volop actief bij de bronst van de edelherten en de damherten, ook op een superlocatie in Denemarken. Er zijn ook boomkikker-excursies en vogel-excursies. Jonge sterns die op hun drijvende nesten om voedsel bedelen: je kunt ze zélf fotograferen vanuit een comfortabele fotohut. En niet te vergeten: adembenemende vaarexcursies met een fluisterboot in de Wieden.

Maar er is meer: wil je leren fotograferen in één dag? Tijdens onze technische workshops leer je je eigen apparatuur snel en doeltreffend te gebruiken. De jarenlange foto-ervaring van de cursusleider staat garant voor een praktische aanpak. Je kunt ook leren of photoshoppen in één dag.
De excursielocaties zijn gekozen in Nederland, België en de grensgebieden in Duitsland en Noord-Frankrijk. Haalbare afstanden met verrassend veelzijdige locaties. En is de locatie voor jou wat verder weg? WILDvanNATUUR biedt ook tweedaagse foto-excursies met overnachting op de Veluwe en in Denemarken.

WILDvanNATUUR heeft een eigen App waarmee je kunt boeken voor foto-excursies met mooi-weer-garantie.

Ben je toe aan een nieuwe natuuruitdaging? De mooiste fotolocaties in de nabije omgeving: beleef het met WILDvanNATUUR.   
filmfragment embedded vanaf vimeo
Op onze openingspagina zie je alle excursies in categorieen ingedeeld. Wil je zoeken op een bepaalde datum? kijk dan even in onze agenda.
Wild van natuur is een uitgebreid programma met activiteiten voor natuurbeleving en natuurfotografie.
We bieden (foto-)vaarexpedities, technische workshops en foto-excursies (wat is het verschil?)
Soorten deelname (of: hoe vaker, hoe goedkoper):
Je kunt zelf kiezen op welke manier je deelneemt: je kunt gewoon per activiteit inschrijven, je kunt een tegoed kopen waardoor je regelmatiger kunt meedoen voor een lagere deelnameprijs of je wordt TOP-member:  je hebt dan de mogelijkheid om zeer regelmatig deel te nemen aan alle activiteiten. Bovendien bieden we TOP-members activiteiten die voor anderen niet bereikbaar zijn. Al deze mogelijkheden kun je kiezen tijdens het inschrijven. Uitleg daarover vind je hier.

Veel van onze activiteiten worden ook aangeboden door de bekende fotowinkel Cameraland. Voor leden van Landschap vzw geldt dat zij op vrijwel alle activiteiten korting krijgen (maar allen via onze website).
Conditie:
met een normale conditie kan je aan iedere activiteit deelnemen. Ben je slecht ter been of heb je een beperkte conditie, kijk dan eens bij onze comfortabele excursies>
Voor één van de excursies heb je een gemiddeld tot goede conditie nodig: onze Winterexcursie naar de Hoge Venen vraagt wel enig uithoudingsvermogen. Maar je wordt wel beloond met magische beelden.
Groepen:
de meeste van onze activiteiten zijn ook te boeken voor scholen, groepen, fotoclubs, als prive-excursie, enz. Onze tarieven daarvoor verschillen per activiteit.
Neem voor informatie telefonisch contact op met Rob Dijkstra (+31 (0)6-40499938) of stuur een beicht via onze contactpagina. We kunnen ook lezingen of presentaties verzorgen (incl. apparatuur).

In de vakantietijd:
veel andere bedrijven leggen hun activiteiten liggen stil in de zomer- , herfst- en kerstvakantie. Maar bij Wild van Natuur kun je dan nog steeds op pad. Typische vakantie-activiteiten (zoals herfstkleurenexcursies of sneeuwexcursies) kun je bij ons juist in die periode boeken. Zoek in de agenda en kies je activiteit.
Wilde je altijd al eens op stap met een professionele fotograaf - en dan het liefste bij zonsopgang en met goed fotoweer garantie? Regelen we voor je! Kijk maar eens bij 'eRob uit'

Wat onze klanten zeggen:
  • 'Het spotten was een hele mooie ervaring' - Femke D.
  • 'Rob, bedankt... het was een once in a lifetime ervaring' - Jos V. (België)
  • '...wist niet dat Nederland zo mooi was' - Carola H.
  • 'Je hebt niks teveel beloofd' - Ineke J.
  • 'Ik zou het iedereen aanraden' - Henk V.
  • 'Je hebt ons nog enthousiaster gemaakt' - Willem en Hanna
  • 'De Gelderse Poort... helemaal WOW' - Dyarina T
  • 'Top... helemaal TOP!' Andre K.
laatste update: 11-12-2017
| Privacy Policy
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu