Natuurbeleving WILDvanNATUUR - Wild van Natuur

- W I L D v a n N A T U U R -
excursies | natuurbeleving
WILDvanNATUUR
Ga naar de inhoud

Outdoor vaardigheden | Natuurbeleving

Outdoor activiteiten bij WILDvanNATUUR

Of je nu de heuvels van de Ardennen in trekt of de bergen... het is soms lastig om mooie locaties te bereiken. En ook in de Nederlandse natuur moet je soms ver lopen en zou het handiger zijn om bijv. een E-ATB effectief te kunnen gebruiken. En misschien heb je je nooit gerealiseerd dat spectaculair snorkelen niet alleen in tropische omstandigheden kan maar ook in je eigen omgeving?
Misschien heb je wel eens een mooie huttentocht gedacht maar mis je de vaardigheden en laat je daardoor die droom aan je voorbij gaan... jammer en niet nodig: want aan bergwandelen, kanoën, snorkelen, klimmen of fietsen in de wilde natuur kan vrijwel iedereen meedoen.  
WILDvanNATUUR kan je helpen je outdoorskills te ontwikkelen of te vergroten. Op een mooie locatie in de Eifel of de Ardennen leer ik je de basisbeginselen van het bergwandelen en maken we een dagtocht te voet. Op de Veluwe gaan we fietsend op een electrische mountainbike de natuur in. Ik kan je meenemen om te kanoën> (diverse locaties) en ik bied zelfs een heuze klimactiviteit waar je veilig leert via ferrata klimmen (klettersteigen)>, wat een absoluut spectaculaire ervaring is. Zo wordt het (als natuurliefhebber of fotograaf) heel wat gemakkelijker om unieke locaties te bereiken of om te genieten van een grandioze outdoorervaring.

Locatie: Duitsland | België
Locatie: Veluwe (NL)
Terug naar de inhoud