Activiteiten overzicht nieuw - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Activiteiten
Op de Veluwezoom ligt een fantastisch netwerk aan fietspaden. Bij de excursie van 7 april 2018 maken we daar dankbaar gebruik van. Je gebruikt je eigen fiets of je kunt een fiets huren bij het bezoekerscentrum waar de excursie start (kosten ongeveer 10 euro).
Lees meer>

Denemarken is misschien niet het eerste land waaraan je denkt bij natuurfotografie. Maar op verborgen plekken is het een eldorado voor natuurfotografen. En nog uiterst comfortabel ook. Je reiswijze en verblijf kies je zelf (hotel, camping of je eigen camper). Deze excursie is tweedaags.
In de herfst is er in de Ardennen (België) een kleurenspektakel zonder weerga: je kunt het direct vergelijken met de Indian Summer in Canada. Eén deel van de 'truc' is op het juiste moment op de juiste plek zijn: dat doen we met deze excursie.
Het tweede deel is de juiste opnametechniek gebruiken: dat leren we je daar...
En het laatste deel is de juiste nabewerking: en dat laten we je zien (en de reader krijg je mee naar huis)...
Lees meer>

De bronst is een fotogeniek evenement. Maar elk jaar lijkt het drukker te worden op de Veluwe. In 2018 organiseren we op een supermooie locatie in Denemarken een excursie waar je erg dicht bij de bronstige herten kunt komen. Heel anders als op de Veluwe: de Veluwe is fotogeniek, Denemarken is adembenemend! Je verblijf kies je zelf (hotel, camping of je eigen camper). Deze excursie is tweedaags.
Panasonic FZ gebruikersdag: haal alles uit je FZ200 /300 / 1000 / 2000...
Via Ferrata is de mooiste manier om van de bergen te genieten. We leren je de techniekk in twee dagen in de Dolomieten (Italië). Je verblijf kies je zelf (hotel, camping of je eigen camper). Deze excursie is tweedaags.
| Privacy Policy
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu