Over Rob - Wild van Natuur

- W I L D v a n N A T U U R -
excursies | natuurbeleving
WILDvanNATUUR
WILDvanNATUUR
foto-excursies | workshops | natuurbeleving
Ga naar de inhoud

OVER DE GIDS | ROB DIJKSTRA

Mijn naam is Rob Dijkstra, ik ben de oprichter van WILDVanNATUUR.

Mijn naam is Rob Dijkstra, en ik ben de oprichter van WILDVanNATUUR. Ik beschouw mezelf als een 'digital explorer>' en ik maak gebruik van toegankelijke technologieën. Tijdens mijn avonturen in de natuur navigeer ik met behulp van GPS, maak ik foto's met een lichte maar veelzijdige digitale camera en vertrouw ik op moderne outdoor-uitrusting, zoals kampeermateriaal, snorkeluitrusting, klimbenodigdheden en een kajak die allemaal in de bagageruimte van mijn auto passen. Mobiliteit en draagbaarheid zijn essentieel voor mijn manier van werken, en mijn foto-uitrusting> sluit naadloos aan bij mijn levensstijl.
Mijn levensmotto is: 'Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away'. Ik laat me verwonderen en ik geniet van elke dag die ik in de natuur besteed. Ik zie mezelf als filmer, fotograaf en natuurgids.. Jarenlange ervaring in de fotografie, inzicht en gevoel voor techniek en 'atijd buiten zijn': die combinatie leidde tot de vele beelden die je op deze website en mijn social media kanalen> tegenkomt.

Ik kom veel op de Veluwe en in de Gelderse Poort (beide ongeveer grenzend aan mijn woonplaats Westervoort), maar ook de overige natuur in Nederland, België en Duitsland bezoek ik zoveel mogelijk. Verder ben ik wild van Denemarken (en ik kom daar dan ook minstens twee maal per jaar). Bij mijn persoonlijke wijze van storytelling past filmtechniek als medium. In mijn eerdere carriere ben ik werkzaam geweest in de foto-branche, professionele videobranche en het onderwijs. Ik deel mijn enthousiasme en kennis graag: foto-excursies> ziin me dan ook op het lijf geschreven.

 Facebook link>  

  Instagram link>

  Vimeo link>

  Youtube link>

Terug naar de inhoud