Over Rob - Wild van Natuur

- W I L D v a n N A T U U R -
excursies | natuurbeleving
WILDvanNATUUR
Ga naar de inhoud

OVER DE GIDS | ROB DIJKSTRA

Mijn naam is Rob Dijkstra, ik ben de oprichter van WILDVanNATUUR.
Ik beschouw mezelf als een 'digital nomad>' en gebruik technologie die voor iedereen beschikbaar is: ik navigeer in de natuur met GPS, gebruik een lichte - maar veelzijdige - digitale camera en moderne outdoormaterialen (waaronder een kampeeruitrusting, snorkelmateriaal, klimset en een kayak die allemaal samen in de bagageruimte van mjn auto passen).
Draagbaarheid en mobiliteit zijn voor mij belangrijke voorwaarden. Mijn foto-uitrusting> past bij mijn werkstijl.
Mijn levensmotto is: 'Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away'. Ik laat me verwonderen en ik geniet van elke dag die ik in de natuur besteed. Ik zie mezelf als filmer, fotograaf en natuurgids... Jarenlange ervaring in de fotografie, inzicht en gevoel voor techniek en 'atijd buiten zijn': die combinatie leidde tot de vele beelden die je op deze website en mijn social media kanalen> tegenkomt.

Ik kom veel op de Veluwe en in de Gelderse Poort (beide ongeveer grenzend aan mijn woonplaats Westervoort), maar ook de overige natuur in Nederland, Belgiƫ en Duitsland bezoek ik zoveel mogelijk. Verder ben ik wild van Denemarken (en ik kom daar dan ook minstens twee maal per jaar). Bij mijn persoonlike wijze van storytelling past filmtechniek als medium. In mijn eerdere carriere ben ik werkzaam geweest in de foto-branche, professionele videobranche en het onderwijs. Ik deel mijn enthousiasme en kennis graag: foto-excursies> ziin me dan ook op het lijf geschreven.

 Facebook link>  

  Instagram link>

  Vimeo link>

  Youtube link>

Terug naar de inhoud