Partners van WILDvanNATUUR - Wild van Natuur

- W I L D v a n N A T U U R -
excursies | natuurbeleving
WILDvanNATUUR
Ga naar de inhoud

SAMENWERKING | PARTNERS

Ard'envie
Ard'envie is een charmant bed & breakfast gelegen op de hoogvlakte van de Ardennen. Het is een combinatie van 4 luxe tweepersoonskamers en een riante vakantiewoning. Daarnaast beschikken zij over een unieke boomhut en pipowagen waarin je heerlijk kunt slapen. Hun landelijke tuin wordt bezocht door das, vos, wilde kat (!), steenmarter en vele soorten vogels. Ann en Guy (de eigenaren) hebben een warm hart voor hun klanten.
Op de hoogvlakte is het vaak zó donker dat je de melkweg er met het blote oog kunt zien en fantastisch kunt fotograferen en het ligt zo hoog dat er regelmatig sneeuw ligt als we in Nederland alleen natte sneeuw hebben. Alle informatie over Ard'envie vind je op hun website>.
Photofacts en PHOTOFACTS ACADEMY

Zelf omschrijft Photofacts Academy zich zo: "In heldere Nederlandstalige cursussen ontdek je online, waar en wanneer je maar wilt, hoe je nog betere foto's kunt maken via onze video cursussen. Onze eerste cursus verscheen in november 2013 op de site en sindsdien hebben we veel cursussen toegevoegd van meerdere experts uit het veld. Maandelijks voegen we een nieuwe cursus toe en tussendoor sturen we je nog wekelijks een korte, praktische video. Zo blijf je constant op de hoogte van de laatste mogelijkheden en ontdek je telkens nieuwe manieren om jouw foto's nog beter te maken."
Voor Photofacts Academy heb ik vier cursussen mogen maken (zie deze link voor meer info>).

Photofacts.nl> is het gratis forum van de academy.
Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website.Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van bloggers.
Terug naar de inhoud