Xclusive Xperience - Wild van Natuur

Ga naar de inhoud

Een unieke ervaring: een Xclusive Xperiencemaatwerk excursiewow ervaring - made by WILDvanNATUUR

Geef je partner, je collega, je fotokameraad en/of jezelf een werkelijk unieke ervaring: huur je persoonlijke excursieleider en stel je eigen programma op of laat WILDvanNATUUR een verrassend programma samenstellen. Gebruik de expertise van de WILDvanNATUUR gids om je eigen fotowensen of natuuravontuur te realiseren. In de Xclusive Xperience (= exclusieve beleving) kun je zover gaan als je zelf wilt. Van een half dagje op de Veluwe tot meerdere dagen in het hooggebergte, van een paar uurtjes aan de waterkant tot een week outdooractiviteiten, zoals mountainbiking, kanoën en klimmen. Geen enkele Xclusive Xperience is hetzelfde, stuk voor stuk uniek en eenmalig. De outdoor-, wildlife- of foto-ervaring van je leven kun je nu door WILDvanNATUUR laten vormgeven.
Rob is een veelzijdig, gedreven en gepassioneerd natuurgids, fotograaf en filmer. Hij zal je Xclusive Xperience samen met jou bedenken, verder ontwikkelen en uitvoeren. Je hebt dus steeds met één en dezelfde persoon te maken. Daardoor zijn er geen onduidelijkheden, een korte reactietijd en een verzekerd eindresultaat. Jou Xclusive Xperience wordt een once-in-a-lifetime belevenis. Kijk hier voor een korte impressie >
Geen vast concept = een steengoed concept.
Omdat deze exclusieve belevenissen geen vast concept hebben, kan het alle kanten op. Je kunt bijv. denken aan een kampeertrip in een woest gebied, waarbij wij alles regelen: van vervoer en onderdak tot foto-excurise tussen de dieren. Maar je kunt het ook eenvoudig houden en een halve dag een prachtig gebied ontdekken in denabije omgeving. WILDvanNATUUR biedt deze activiteiten aan in de gebieden die binnen onze kennis vallen. Grofweg is dat in de landen Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en in Madeira, de Alpen en Pyreneeën. Mocht je een andere locatie in gedachten hebben dan kunnen we natuurlijk overleggen of we daar mogelijkheden zien voor dit concept.
Omdat het concept zo veelzijdig is, is het wat lastig een tarief aan te geven. Maar vragen staat natuurlijk vrij. Om je toch een soort indicatie te geven: een Xclusive Xperience van een dag in Nederland, Duitsland of Belgie is al mogelijk voor € 275. We gaan hierbij uit van één deelnemer, maar je kunt er ook voor kiezen om bijv. met twee of drie deelnemers te gaan.
Wil je dit concept met ons bespreken? Gebruik dan het onderstaande formulier voor een eerste stap. We zullen zo snel mogelijk reageren op je aanvraag.


 Nederland
 Duitsland
 België
 Frankrijk
 Denemarken
 De Alpen
 De Pyreneeën
 Madeira
 Een andere locatie namelijkéén
twee
drie
meer namelijk
Voorbeeld Xclusive Xperience Ardennen
(naar wens natuurbeleving of foto-excursie)

twee dagen - 2x overnachting in tent
Dag 1:
ochtend: verkenning van een wild bosgebied met flinke rotspartijen
middag: verkenning  rivier met beverburchten en -dammen.
avond: bevers spotten (locatie 1)

Dag 2:
ochtend (zonsopgang): bevers spotten (locatie 2)
ochtend: kanotocht op stuwmeer
middag: panoramawandeling
avond: BBQ / kampvuur

Dag 3:
inpakken en afscheid
Voorbeeld Xclusive Xperience Alpen
(bergbeleving - goede conditie)

Stap eens ove rje eigen grenzen heen en ga met WILDvanNATUUR klimmen. En dan niet in zo'n suf klimbos maar in de Alpen! Ervaring is niet vereist, een goede conditie en vrij zijn van hoogtevrees wel.
Deze film toont één van de mogelijke klimroutes. Klimmateriaal en introductie via ferrata klimtechniek is inbegrepen.
Terug naar de homepagina>
Terug naar de inhoud